AKTUELNO

Evo zašto je to morala da učini!

Portal Pink.rs nastavlja i danas da otkriva sve najveće tajne srpske estrade, a ovog puta vam donosimo potresnu priču pevačice Nade Polić, koju u javnosti svi znaju pod umetničkim imenom Ana Bekuta.

Foto: Pink.rs

Ana je sina Igora rodila kao gimnazijalka, a iako se trudila da svoj privatan život drži dalje od očiju javnosti, nikada nije skrivala da je prošla kroz težak period kada je tako rano postala majka. Ona je priznala da je sina morala da da u dom u Zvečanskoj, kako bi se stanje i situacija u njenoj okolini smirila.

Foto: Printscreen Facebook

Kako je pevačica pričala, nju su smatrali glupačom zato što "TO" nije ubila na vreme ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Kako je isticala, u trenutku kada je sina dala u dom, veliki komad njenog srca je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Tek kada se sredilo stanje u njenoj porodici, na njeno insistiranje njeni roditelji su pristali da sa Igorom dođe kući. Tada je već imala 18 godina, a Igor je postao miljenik porodice. Rođenje sina ubrzalo je odluku da počne da se bavi pevanjem, a gimnaziju je napustila u drugoj godini.

Pevačica danas ne skriva koliko je ponosna na svog naslednika, a izuzetno je vezana za svoje unuke Sonju i Branka.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: N. Vujčić

#Ana Bekuta

#Igor Polić

#pevačica

'