AKTUELNO

Nije joj ostala dužna.

Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2" bila je nedavno gost voditelja Milana Miloševića u emisiji "Zadruga - narod pita", gde je predstavila svoju prvu pesmu, ali i pričala o svim aktuelnostima iz života. Između ostalog, Luna je progovorila i o odnosu sa jednom od najboljih drugarica iz "Zadruge 2", Zerinom Hećo.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Pročitajte: PROCURIO SNIMAK NA KOM LUNA PEVA SVOJU PESMU UŽIVO, a onda je Anabela poslala BRUTALNU poruku svima koji su posumnjali u njenu ćerku! (VIDEO)

Bile smo u kontaktu kada sam izašla, javila mi se i samo sam odjednom videla da me je otpratila (na Instagramu). Toliko o njoj. Nije mi žao ni zbog čega, svi koji su ostali u mom životu su ostali sa nekim razlogom - izjavila je Luna, između ostalog, u emisiji.

Zerini se ovaj komentar nije svideo, pa je uputila javnu poruku na svom Instagram profilu.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Zbog sinoćne izjave, koju sam naime danas čula, da je Luna otpraćena od strane mene, mogu da kažem, odnosno napišem sledeće: Luna je po izlasku iz rijalitija dobila podršku, odnosno čestitku od mene, gde smo se nakratko čule i dogovorile usputno viđanje, koje nismo realizovale. Po izlasku pesme "Skote", Luna je objavila javnu podršku meni u vidu storija koji je par minuta nakon toga izbrisala, pa je opet vratila dan posle. Nakon emisije "Narod pita" Luna je blokirala mene. Iz tog razloga mi nije jasna LAŽ koju je izrekla u istoj emisiji sinoć, čemu to i koji je povod?! Podsećam da nisam sedela sa zadrugarima, a pogotovo se slikala sa nekim ko mi je u više navrata pre par meseci u tom istom rijalitiju psovao majku i nazivao me pogrdnim imenima. Ali dosta o licemerstvu i dvoličnosti ljudi... Ako se TO može nazvati "ljudima" - napisala je Zerina.

Foto: Printscreen Instagram/zerinooooo

Izgleda da je Zerinu povredila Lunina izjava, a da li će se ovo prepucavanje između novih pevačica na našem estradnom nebu, ostaje da vidimo.

M.P.

#Luna Đogani

#Zerina Hećo

'