AKTUELNO

Ni Ivana joj nije ostala dužna!

Zadrugari ove noći odgovaraju na ,,Pitanja gledalaca", a netrpeljivost raste iz minuta u minut zbog sukoba mišljenja koja su nastala za stolom, ali i zbog laži koje su otkrivene pred svima.

Tako je i Stefan Karić dobio pitanje koje je vezano za njegovu devojku Ivu Grgurić, a mnogi su posumnjali u istinitost njegovih reči.

Šta ti se najviše sviđa kod Ive? - glasilo je pitanje.
Sve mi se sviđa! Promenila je neke stvari, sviđa mi se njena upornost

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ponovo je usledio haos kada je Ermina Pašović dobila pitanje, a svima je bilo sumnjivo šta se krije iza njene veze sa Banetom Čolakom, ali i napada na Ivanu Krunić.

Kako voliš Baneta, a saglasna si da igra igru u rijalitiju. Zar je to ljubav vaša? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana se odmah distancirala od Baneta kada je videla čestitku za rođendan, a što se ove tiče? Ona nije htela da sluša da on ima emocije i osećanja. Sa njom je igrao rijaliti! - objašnjavala je Ermina.
Zašto je onda zamaraš? - pitala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mi se opet nakačila danas, rekla je da sam klošarka! A, ja sam spustila loptu. Ja lično mislim da je ona njemu prijala - rekla je Ermina.
Htela sam samo da kažem da je on meni milion puta rekao da ima osećanja da neće ništa i tako dalje. Kad smo u svađi ima devojku, a onda zaljubljenoj devojci prilazi, mazi je, za stolom joj izjavljuje svakakve stvari. Grešiš, ja nisam prva prilazila - rekla je Ivana.
Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'