AKTUELNO

Nije joj ostala dužna!

Voditelj Milan Milošević je po drugi put za danas posetio Belu kuću, prvi put kada je Miki Đuričić birao potrčke, a sada je poveo prvi intervju sa Lunom Đogani u Novoj godini. Blogerka je tokom prethodne večeri došla u raspravu sa Aleksandrom Subotić koja o njoj nije imala lepe reči.

Drugarstvo između njih dve je odavno puklo, a voditelj je upitao Đoganijevu da li će dati treću šansu njihovom prijateljstvu.

Foto: TV Pink Printscreen

S moje strane je uvek bilo iskreno. Ja u njoj ništa kvalitetno ne mogu da nađem. Devojka je toliko prazna, samo pljuje. Htela sam da joj budem prijatelj, ali nije zaslužila. David je tu kao osoba koja je tu došla sa nekim ciljem. Njemu nije nikako svejedno sa njom. Njemu je bitna popularnost, slava i novac.

S obzirom na to da su danima unazad vidljive vibracije koje postoje između Lune i Marka Miljkovića, evo šta blogerka kaže o njihovom odnosu u ovoj godini.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla sve što mislim, bila sam jasna, on nije. Ja mislim da je on veliki folirant, da voli da kalkuliše. Ne volim kada neko radi programirano. Kada krenem da pričao o tim stvarima, on počne da se gubi, da se crveni. Ja sam previše jaka devojka za njega, on je slabić, ne bi mogao da podnese teret svega onoga što sam ja - ispričala je Luna.

Pročitajte još: VEČERAS SE NOVI STANARI USELJAVAJU U ZADRUGU 2: Ne propustite prvo VANREDNO UBACIVANJE u ovoj godini! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'