AKTUELNO

Nije želela ništa da sakrije!

Bivši učesnici Zadruge 2, Ana Korać i David Dragojević večeras su specijalni gosti u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a ono što je posebno privuklo pažnju svih je njihova otvorenost da u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem otkriju sve što bi javnost želela da čuje od njih.

Foto: TvPink Printscreen

Tako ju je Darko upitao da li će Aleksandra Subotić doživeti da od nje čuje reči izvinjenja zbog svega što joj je u Zadruzi izgovorila, a ona je bez dlake na jeziku odgovorila šta od nje može da se očekuje.

Foto: TvPink Printscreen

Nema potrebe da čuje od mene reč ,,Izvini". previše je bila drska i bezobrazna. Da je ona bila normalna sa normlanom pričom, porodicom, drugačije bi se stvari odvijale. Neću da pljujem, ali i ja bih se drugačije ponašala. Ona je ta koja je mene vređala, ustane i ima svađu sa Davidom, pa vređa mene. Možda sam ja pogrešila, nije trebalo da se pecam, to nisam bila ja. Možda bih sve kulirala. Trebalo je majci da se izvini za uvrede i sve što joj je priredila. Majka i ćerka treba da se poštuju, ono u Zadruzi mi je bilo dno dna. Ljuba i ja nemamo komunikaciju, ništa - rekla je Ana.

K.Ristić

#Ana Korać

'