AKTUELNO

Nije želela ništa da sakrije.

Bivša učesnica Zadruge 2 Nadežda Biljić stigla je u studio kako bi emisija ,,Zadruga - Narod pita" mogla da počne, a gledaoci će i ove noći imati mogućnost da pozovu dobro poznat broj telefona i upitaju Pinkovu Zvezdu sve što bi želeli da saznaju.

Voditelj Milan Milošević se odmah dotakao teme o njenom pomirenju sa Tomislavom Panićem, a ona je bez dlake na jeziku priznala da je bila inicijator njihovog susreta.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam načinila prvi korak, tako što sam došla jednog jutra iz grada i bilo mi je jako teško, baš mi je nedostajao. Okrenula sam ga tri puta sa novog broja, pošto sam ga promenila. Krivo mi je bilo zbog svega što se izdešavalo, malo sam razmislila šta sam mu rekla u emisiji prošli put. Razmišljala sam i o nama, shvatila sam da nema potrebe da glumim harambašu. Zato sam odlučila da ga zovem, on se tada nije javio, ali me je posle par dana okrenuo. Rekao mi je da bi bilo dobro da dođem u Svilajnac. Ne radi se o tome da li je on trebalo da dođe ili ne, ja sam rekla da ću ja doći u Svilajnac, nemam problem da uradim sve kad mi je do nekog stalo - rekla je Nadežda.

Ona nije krila da je sigurna u njegovu ljubav, pa je otkrila kakav je Toma u četiri zida i na koji način joj poklanja pažnju.

Foto: TvPink Printscreen

Nije on mene uvredio, on je takav. On je osoba koja tako lako ne priznaje emocije. Ja sam prvo žensko u životu koje mu je reklo takve stvari. Verujem mu, ali znaš zašto? Zato što je muškarac koji ne priča, on pokazuje svaki dan, sitnicama. Ne mora nikad da mi kaže da me voli, on to čini postupcima. Sigurna sam da me voli 100 posto, ne planiramo ništa, zajedno smo. Nećemo da proširujemo priču - istakla je Nadežda.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'