AKTUELNO

Ništa nije želela da sakrije.

Bivša učesnica Zadruge 2, Dragana Mitar ove noći u emisiji ,,Zadruga - narod pita" progovorila je o svemu što joj se u proteklih nekoliko nedelja dešavalo sa njenim još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem.

Gledaoci kraj malih ekrana imaju priliku da se uključe u uživo program i pitaju bivšu zadrugarku sve ono što bi želeli da znaju, a onda je jedna od njih drhtavim glasom upitala Draganu šta planira dalje u životu.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam koje pametno pitanje da postavim... Šta dalje? Kakvi su ti planovi? Kako je policija reagovala? Kada počne suđenje, nemoj slučajno da ga propustiš. On ima 48 godina, a ponaša se kao da ima 20 - pitala je gledateljka.

Dragana je grcala u suzama dok je odgovarala na ovo pitanje, a najviše ju je pogodilo to što se trenutno bori da za sebe i svog sina pronađe krov nad glavom.

Foto: TvPink Printscreen

Generalno, sa Jovanom sada tražim stan, nadam se da ću naći do petka. Idemo dalje, biće to sve dobro, nadam se. On će da se vadi na tužbu za starateljstvo. Meni je sin najbitniji, zato mi to i radi. Dete je privrženije meni i više voli da provodi vreme sa mnom. Nadam se da se ovakve stvari ženama više neće dešavati, uglavnom smo mi krive za sve - rekla je Dragana.

K.Ristić

#Dragana Mitar

'