AKTUELNO

Njihova ljubav bila je primer mnogima.

Naša prelepa misica Dijana Milojković preminula je u ponedeljak, posle duge i teške borbe sa opakom bolešću, koja ju je ipak pobedila. Dijana se lavovski borila do poslednjeg daha, ali je, nažalost, karcinom uzeo maha i spasa nije bilo.

Njena najveća podrška, pored porodice i prijatelja, bio je i bivši dečko Stefan Karić, koji je veoma teško prihvatio vest da Dijane više nema.

Foto: Printscreen Instagram

Stefan je satima plakao kada je ovo saznao, a onda se i na društvenim mrežama od nje oprostio potresnom porukom.

Imala je ona i previše problema. Samo eto nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan - napisao je Karić uz snimak na kom on misici peva pesmu "Da se opet rodim".
View this post on Instagram

Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubedjena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice ! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noc ! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Pocivaj u miru Dijana moja 🙏🏼 Zauvek tvoj Stefan! ❤️💯🌎🌟🐬🖇🦁🍀👑😍❣️

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

Njihova veza za mnoge je delovala bajkovito i savršeno. Stefan je bio uz svoju devojku u najtežim trenucima, a kada je Dijana u jednom momentru ostala bez kose zbog bolesti, Karić se takođe obrijao na ćelavo, čime joj je još jednom pokazao solidarnost i podršku. Međutim, ova veza je pukla i to zbog Stefanovih poruka sa drugim devojkama koje je Dijana pronašla u njegovom telefonu.

Foto: Instagram

Voleo sam Dijanu kao boga! Od trenutka kada sam je video, zaljubio sam se. Ona je bila moja najveća ljubav, sa njom sam hteo sve! Hteo sam da se venčamo i da imamo puno dece. Nikada mi nije padalo na pamet da možemo da se posvađamo zbog tako nekih gluposti. Raskinuli smo zbog sitnice - rekao je Karić kada su raskinuli, a onda na društvenim mrežama sve detaljnije objasnio:
Dijana mi je našla mobilni telefon kojije stajao kod nas u sobi i koji je bio četiri meseca ugašen. Jednog dana sam otišao da operem auto, a ona je sređivala sobu, uzela ga i upalila. U telefonu nije bilo ničega, sem jedne poruke sa jednom devojkom, sa kojom se nikada nisam video. Sa njom sam se dopisivao dok Dijana i ja nismo bili zajedno. Nisu bile silne poruke od nekih drugih devojaka. Kada sam se vratio, kući pitala me je: "Čiji ti je to telefon?", a ja sam je tada slagao i rekao da je to očev telefon i da stoji tu već dugo. Slagao sam je da se ne bi raspravljali i posvađali zbog gluposti. Taj telefon je ostao upaljen i sutradan smo ležali i gledali neki film. U jednom trenutku telefon je zazvonio. Verovatno je toj devojci stiglo obaveštenje da sam dostupan ili nešto slično. Ni danas nisam siguran ko je zvao, ali sam se ja u tom trenutku pogubio i mahinalno uzeo telefon. Krenuo sam da odnesem ocu i, dok sam mu davao telefon, rekao sam: "Drži ovaj telefon, rekao sam Dijani da je tvoj", stoji u Karićevom obrazloženju. On je u nastavku napisao da je ona u tom trenutku bila iza njega i daje čula kad je to izgovorio. Dijana je bila iza mene kada sam se obratio ocu. Nije mogao da me opere ni Dunav, ni Sava! Tih dana kao da je tražila nešto da bismo se posvadali, a na kraju je našla. To je cela istina. Posle svega što smo prošli, "prevara" je bila razlog da raskinemo - naveo je Stefan.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Dijana Milojković

#Stefan Karić

'