AKTUELNO

Atraktivna crnka useliće se u velelepni grad nadomak Beograda ovog septembra, kada će sa emitovanjem početi nova sezona "Zadruge".

Kasting za treću sezonu "Zadruge", koja će sa prikazivanjem na televiziji Pink početi u septembru, uveliko traje - produkcioni tim zvanično omiljene televizije u Srbiji već mesecima vredno radi kako bi svojoj vernoj publici poklonio do sada najinovativniji, najskuplji i najbolji šou, kakav nije viđen nigde u svetu, a Pink.rs već je uspeo da sazna imena dvoje stanovnika velelepnog imaginarijuma u kojem će živeti od septembra!

Foto: Pink.rs

Kao bomba odjeknula je vest da će u "Zadrugu 3" ući Stefan Karić, jedan od najpoželjnijih neženja u Beogradu, a da će nova sezona rijalitija obilovati i lepoticama koje će bez daha ostaviti sve stanare Bele kuće, ali i gledaoce kraj malih ekrana, govori i činjenica da će se u "Zadrugu" useliti i atraktivna crnka Jelena Pešić!

Foto: Printscreen Instagram

Ona je, kako saznajemo, već potpisala ugovor, čime je iznenadila svoje bližnje budući da, kako kažu, nikada nije bila tip devojke koja voli da se javno eksponira. Osim fantastičnim izgledom, na koji će, nema sumnje, brzo pasti mnogi muškarci u "Zadruzi", lepa Jelena se može pohvaliti i diplomom Ekonomskog fakulteta.

Foto: Printscreen Instagram

Pešićeva je godinama radila u ozbiljnoj firmi na visokoj poziciji, međutim sada se odlučila na promene i avanturu koja će joj zasigurno promeniti život. Oni koji je dobro poznaju za nju kažu da je vrlo pristojna, da nije prosta i jedna od onih devojaka koja je zarad čuvenog kadra i opstanka u rijalitiju spremna da pred kamerama radi baš sve - svi su saglasni u tvrdnji da je nova učesnica "Zadruge" mnogo više od još jedne lepe devojke u nizu, i da će u rijalitiju koji će gledaoci Pinka 24 sata dnevno pratiti od septembra, ponuditi mnogo, mnogo više!

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Pink.rs

#Jelena Pešić

#Rijaliti Zadruga

'