AKTUELNO

Druga sezona "Zadruge" počinje 6. septembra u 21 čas na Televiziji Pink.

Više od deset meseci, u do tada neviđenom TV formatu, pet miliona gledalaca svakodnevno je pratilo svaki korak učesnika prve sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga". Sada je vreme da TV Pink na čelu sa Željkom Mitrovićem ispiše novu televizijsku istoriju projektom koji mnogi smatraju najimpresivnijim do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Početak druge sezone "Zadruge" zakazan je za 6. septembar u 21 čas na TV Pink, kada će skoro 50 učesnika započeti borbu za glavnu nagradu.

Foto: Promo

Željko Mitrović, koji je svakodnevno na lokaciji, otkrio je da su pet dana pred početak "Zadruge", pri kraju ne samo pripreme za sam projekat, već i za spektakularnu ceremoniju otvaranja za koju je angažovan veliki revijski orkestar, dva velika hora, igrači, akrobate, cepelini, helikopteri...

U "Zadruzi" su juče instalirani i poslednji brodovi i plovni objekti, ali i gondole i specijalan brod "Kolumbo", napravljeni specijalno za potrebe ovog projekta.

Foto: Pink.rs

Kada je reč o izboru učesnika, Željko Mitrović je zadovoljan kastingom, s obzirom na to da će gledaoci imati priliku da u "Zadruzi" vide predstavnika iz svake socijalne kategorije.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, u nedelju je podignuta i četvrta kupola na 40 metara visine, na centralnoj palati, za koju kažu da je jedna od najlepših građevina u stilu neoklasicizma u ovom delu Evrope. U Šimanovce su stigle najvrednije reprodukcije, ali i pojedini originali različitih umetničkih dela iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope. Kompanija Pink kupila je i nekoliko mlaznih odela, koja će koristiti Veliki šef, ali i njegov asistent, kao i bezbednosne službe Pinka. Na projektu je pored domaćih autora na čelu sa Željkom Mitrovićem, Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dušanom Demićem, radilo i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske, ali i iz Britanije, kako bi sagradili Kneževinu u kojoj će živeti skoro 50 zadrugara.

Foto: Pink.rs

Željko Mitrović sa projektom "Zadruga 2", u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka, pokušaće da spoji tri epohe - početak 16, 20. i 21. veka.

M. Đ.

#Rijaliti Zadruga

#Željko Mitrović

'