AKTUELNO

Za Pink.rs otkrio kako se oseća što će ponovo kročiti u velelepni grad nadomak Beograda!

U regionu je juče kao bomba odjeknula vest da se Sloba Radanović vraća u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu! Podsetimo, Radanović je bio učesnik prve sezone ovog šou programa, a samo nekoliko nedelja po ulasku on je ostvario romansu sa blogerkom Lunom Đogani, iako ga je napolju čekala supruga Kristina Kija Kockar. Nakon izvesnog vremena Kija se pridružila ovom paru i tako je nastao ljubavni trougao o kom se i dalje priča i piše.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Međutim, Sloba večeras neće ući kao učesnik već će zabavljati zadrugare na žurki koja se, kao i uvek, organizuje utorkom uveče odmah nakon emisije "Amidži šou". Njemu će se pridružiti i Dara Bubamara, kao i pevačica Rialda, za koju se u poslednje vreme spekuliše da je bacila oko na Radanovića, te da među njima ima nečeg više od prijateljstva.

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Pinkovom zvezdom kako bismo videli da li je uzbuđen što se vraća na mesto gde je proveo 10 meseci svog života.

Uzbuđen sam jako, kako zbog javnog nastupa u Zadruzi tako i zbog povratka na mesto gde sam proveo 10 meseci svog života. Ja idem tamo da ih zabavim i razonodim i nadam se da će se oni tako i ponašati i biti pozitivni. Uostalom, nema razloga da ne bude tako. Nadam se da će svi biti pozitivni - rekao je Sloba.

Foto: Pink.rs

Naravno, nismo mogli a da ga ne pitamo šta misli kakva će biti reakcija njegove bivše devojke Lune Đogani kada ga bude ugledala, s obzirom na to da ona od početka "Zadruge 2" pati za njim iako je isticala da ga je prebolela:

Ne znam, ne mogu ni da naslutim kakva će joj biti reakcija. Nadam se da će i ona biti pozitivna i vesela i da će se lepo provesti - bio je iskren Sloba.

Foto: Pink.rs

Nema sumnje da će ovo biti noć za pamćenje u Zadruzi, te da možemo da očekujemo neočekivano i zato obavezno budite uz televiziju Pink i portal Pink.rs večeras, odmah nakon emisije "Amidži šou".

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'