AKTUELNO

Progovoriće o svemu!

Luna Đogani, pobednica druge sezone najgledanijeg rijaliti programa "Zadruge" i Marko Miljković, koji je osvojio drugo mesto, privukli su veliku pažnju javnosti tokom boravka u impresivnom gradu nadomak Beograda. Njihova veza, koja je trajala skoro šest meseci, bila je veoma burna, a milionski auditorijum pratio je njihove uspone i padove iz dana u dan.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, samo dan pred veliko finale, koje je održano 6. jula, Luna i Marko su imali veliku svađu koja je rezultirala raskidom. Svi su se pitali da li će se njih dvoje pomiriti pred finale, ali se to nije desilo ni tada, kao ni nekoliko dana nakon toga.

Tokom Markovog gostovanja u emisiji "Narod pita" samo dva dana nakon završetka "Zadruge", on je najavio da će Luna i on obaviti ozbiljan razgovor 14. jula, što je dan kada bi oni obeležili šest meseci veze. Kako je to bilo juče, svi su se pitali da li je došlo do pomirenja, a Luna je, gostujući u emisiji "Premijera - Vikend specijal" ispričala da će sve detalje otkriti u emisiji "Narod pita". I to će se i desiti večeras, uživo na televiziji Pink!

Naime, Luna i Marko večeras će biti gosti voditelja Milana Miloševića, a ovom prilikom ćemo saznati šta se sve izdešavalo među njima otkako su napustili Zadrugu, da li su se videli, razgovarali, a možda čak i pomirili!

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs/M.Popović

Zato večeras budite uz program televizije Pink i ne propustite ekskluzivne ispovesti Lune Đogani i Marka Miljkovića!

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Narod pita

'