AKTUELNO

Progovoriće o svemu što ju je snašlo od kako je izašla iz rijalitija.

Publika koja je verno pratila ,,Zadrugu" devet i po meseci ne prestaje da pokazuje interesovanje za sve takmičare otkad su se ugasile kamere. Zato se emisija ,,Zadruga - Narod pita" nastavlja, a ovog puta će na vaša pitanja odgovarati Teodora Džehverović.

Foto: Pink.rs

Voditelj Ognjen Nestorović će i ove večeri pokušati da sazna sve ono što je Teodora krila svih ovih meseci. Osvrnuće se na protekle događaje, ali i na dešavanja koja se tiču njenih sada već bivših cimera. Pevačica j  poznata po tome što uvek kaže ono što joj je na umu, pa će večeras sigurno reći mnogo toga što ranije nije imala prilike da kaže.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić/Pink.rs

Pročitaj više: OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Mina se naoštrila, pa poručila bivšim cimerima: Ko se zadnji smeje, NAJSLAĐE SE SMEJE! (FOTO)

Konačno će gledaoci televizije Pink imati prilike da čuju šta Teodora ima da kaže o raskidu sa manekenom Anđelom Rankovićem, ali i zategnutim porodičnim odnosima i planovima za budućnost.

Ne propustite priliku da saznate sve ono što ste nedeljama unazad želeli - budite uz Televiziju Pink večeras od 23 sata i novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita". Sigurni smo da gledaoci ružičaste televizije mogu očekivati još jedno uzbudljivo veče.

Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'