AKTUELNO

Progovoriće o svemu što ju je nedeljama tištilo.

Zahuktavanje pred novu, spektakularnu sezonu hiper-rijalitija "Zadruga 2" je uveliko počelo. Na portalu Pink.rs prethodnih dana ste mogli da ispratite ko su sigurni učesnici rijalitija koji će ispisati istoriju svetske televizije, a večeras sve gledaoce Televizije Pink očekuje specijalno izdanje emisije "Zadruga - Narod pita".

Foto: TvPink Printscreen

U večerašnjoj emisiji gošća će biti Teodora Džehverović, jedna od zadrugarki koja je definitivno obeležila ovaj rijaliti emotivnom vezom koju je imala sa manekenom Anđelom Rankovićem.

Foto: Pink.rs

Iako su im najpre mnogi mogli pozavideti na ljubavi koju su imali, njih dvoje nisu uspeli da  izdrže pritisak javnosti, ali i Rankovićeve porodice, koja Teodoru nikako nije mogla da prihvati, zbog čega su definitivno doneli odluku da na svoju vezu stave tačku i krenu svako svojim putem.

Foto: Instagram

Pročitajte još: NASTAVLJENO SNIMANJE ŠIFRE DESPOT! Radoš Bajić prezadovoljan prvom klapom: S velikim elanom radim ovaj projekat, PUNO MI JE SRCE! (FOTO)

Teodora će večeras gledaocima Televizije Pink i voditelju Ognjenu Nestoroviću otkriti kako se oseća sada, nakon što je izgubila Anđela, da li su u kontaktu i postoji li mogućnost da se pomire, a takođe biće reči i o članovima porodice Ranković i tajnom susretu njene mame Gordana sa Anđelovim ocem Slavišom.

Foto: RTV Pink

Ne propustite priliku da saznate sve ono što ste nedeljama unazad želeli - budite uz Televiziju Pink večeras od 23 sata i novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita"!

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

D. B.

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

#Zadruga - Narod pita

'