AKTUELNO

Pridržava se strogog režima ishrane jer doji sina.

Naša popularna pevačica Aleksandra Prijović porodila se 6. marta i na svet donela naslednika Aleksandra.

Samo četiri meseca nakon porođaja Prija je vratila devojačku figuru, a kako sama priznaje sada je mršavija nego pre trudnoće.

Smršala sam 20 kilograma, povratila sam kilažu koju sam imala pre nego što sam ostala drugom stanju. Možda sam sada čak i mršavija nego pre trudnoće. Nakon što sam rodila Aleksandra, hranim se zdravo, ne samo zbog kilaže već zbog njegovog zdravlja, jer ga dojim. Pridržavam se plana ishrane koji sam dobila od nutricioniste. Potpuno sam iz jelovnika izbacila slatkiše, masnu hranu, gazirane sokove i testo. Jedem salate, ribu, razno povrće, pijem ceđene sokove i svakodnevno unosim dosta tečnosti. Tako su se kilogrami gubili i ja sada izgledam baš kako sam želela. Što se tiče fizičke aktivnosti, nisam smela da treniram jer sam se porodila carskim rezom - navela je pevačica.

Ona je istakla da buduće majke ne bi trebalo da brinu o kilogramima, već da budu zadovoljne sobom.

PROČITAJTE JOŠ: 'BILA SAM OSTAVLJENA U MRAKU' Glumica Srna Lango otvorila dušu i ispričala kako ju je partner prevario sa najboljom drugaricom! (FOTO)

Nemam specijalni savet za buduće mame. Najbolje je da svaka žena radi onako kako misli da treba da bi bila zadovoljna sobom i svojim izgledom. Nije sve ni u kilogramima - istakla je Aleksandra.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

'