AKTUELNO

Nekako mi se smanjio apetit otkad me boli ruka, ne mogu ni da jedem, pa sam to iskoristila da se pozabavim zdravim načinom ishrane - rekla je ona.

Spisateljica i voditeljka Vesna Dedić početkom januara imala je nezgod i polomila je rame zbog čega i dalje trpi jake bolove.

Foto: Printscreen

Vesna već mesec dana nosi gips i ide na fizikalne terapije, pa je proces oporavka malo kraći. Međutim, spisateljica tvrdi da još uvek oseća bolove zbog kojih slabo spava i jede.

To se izuzetno odrazilo i na Vesnin fizički izgled, pa su gotovo svi primetili da je dosta oslabila kada se pojavila na premijeri filma ''Biseri Bojane''.

- Iskrena da budem, noću dok pišem roman imam jake bolove i stalno razmišljam hoće li prestati da me boli već jednom. Lekari su mi rekli da ću dugo imati probleme sa tim delom tela, ali valjda ću uspeti da prevaziđem sve to. Nekako mi se smanjio apetit otkad me boli ruka, ne mogu ni da jedem, pa sam to iskoristila da se pozabavim zdravim načinom ishrane. Sada pazim šta jedem i imam neki svoj nazovirežim. Zato sam i smršala - rekla je Dedićeva.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Autor: B. R.

#Vesna Dedić

'