AKTUELNO

Ovo su njegovi prvi utisci nakon napuštanja Bele kuće.

David Dragojević je nakon prvog preseka u ovoj superfinalnoj večeri imao najmanji broj glasova publike, zbog čega je izbačen iz "Zadruge". Njega je najpre dočekao voditelj Milan Milošević sa kojim je Dragojević podelio prve utiske i priznao da li se kaje jer je prevario Aleksandru Subotić.

Moja greška je samo zato što nisam na vreme raskinuo. Dovoljno je što sam ušao u prvih 12, sve sam uradio. Ja sam zaljubljen čovek i volim - rekao je David, nakon čega se uputio ka studiju, gde ga je dočekala majka Biljana Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj ništa da me pitaš - rekao je David grleći svoju majku, a onda se pozdravio i sa ostalim zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević je takođe pozdravila Davida, pa ga upitala kako se oseća jer je prevario verenicu pred milionskim auditorijumom.

Kada god je počela da plače, ja nisam mogao da raskinem, sve je otišlo u pogrešnu stranu. Mislio sam da ću izdržati i da ću napolju moći da prekinem. Emocije su proradile brzo, zaljubio sam se. Jedino je problem što nisam na vreme raskinuo - pričao je David, a onda je dodao da jedva čeka da vidi svog brata Dejana Dragojevića:

Foto: TvPink Printscreen

Brat mi stiže iz Amerike, idem odmah sutra da ga vidim - pričao je euforično Dragojević.

David je priznao da ne sumnja da će njegova veza sa Anom Korać uspeti, a zatim istakao da se nimalo ne kaje zbog onoga što je priredio Aleksandri Subotić.

Zajedno smo i ne može nam niko ništa - rekao je David.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#David Dragojević

'