AKTUELNO

Ono što je otkrio nakon napuštanja Bele kuće, mnoge će zaprepastiti.

Lazar Jeremić je tokom ''Izbacivanja'' u ponedeljak imao najmanju podršku publike i on je nakon drugog preseka glasova napustio takmičenje u rijaliti programu "Zaduga 2". Po izlasku iz Bele kuće, Lazar je saznao da je njegov telefon još u posedu bivše devojke i verenice Anđele, ali i to da su mu sve društvene mreže ugašene, a evo šta je Jera rekao povodom toga:

Foto: Pink.rs

Pa najviše mi je krivo što to medeno srce nisam dao Dušici, bez toga sam ostao, ali nema veze. Neću je kontaktirati, ima ko će da je kontaktira, postoje nadležni organi. Moje stvari ne sme niko da dira. Oni će se pozabaviti time i suguran sam da ću sve dobiti nazad. Što se tiče društvenih mreža, sve što je obrisano, to može i da se obnovi - rekao je Lazar.

Ono što nikoga nije ostavilo ravnodušnim, jeste blisko prijateljstvo Lazara sa Davidom Dragojevićem kome je pravo čak i veš, a pao je i poljubac. Lazar je istakao da ne smatra da će njegovo prijateljstvo sa Dragojevićem biti kao što je bilo u "Zadruzi", ali da će se sigurno videti.

Očekivanja su velika, gledao sam ga zaista kao velikog drugara, i njega i Anu. Ovo sam isto doživeo sa još jednom devojkom, tako da ne mislim da ćemo biti nešto bliži. Čućemo se, videćemo se, ali ne toliko. Ja smatram da je David iskren prema Ani i da neće da se odvoji od nje. David i ja imamo neku tajnu, pripremićemo iznenađenje za Anu - otkrio je Jeremić.

Foto: TvPink Printscreen

Lazarov boravak u Beloj kući je obeležila i veza sa atraktivnom zadrugarkom Natašom Moskvom, koja ga je ostavila u rijalitiju i smuvala se sa Adamom Đoganijem. Jeremić je istakao da planira da kontaktira bivšu devojku, a da će vreme pokazati da li su njih dvoje stvoreni jedno za drugo.

Kada su ušli Nora i Marko, rekli su mi da mi se Nataša izvinila za sve i da me pozdravlja. Ja sam shvatio da je ona mislila da ja nisam toliko zaljubljen u nju, sada se verovatno raspitala za mene i da je uvidela kakav sam zapravo. Kontaktiraću je sigurno, a da li ćemo obnoviti vezu, to ne mogu da pričam. Izlazićemo sigurno - rekao je Lazar.

Foto: Pink.rs

Jerin odnos sa Branislavom Radonićem Brendonom je bio veoma poseban, ako je suditi prema Jerićevim rečima. Naime, Lazar je otišao u Brendonov stan s namerom da upozna njegovu drugaricu, međutim, situacija nije išla po planu, pa Jeremić nije "omastio brke", ali je zato dobio veoma iznenađujuće poruke od svog rijaliti cimera.

Baticu sam video, bio sam kod njega u stanu. Sve to stoji, bila je tu neka njegova drugarica Milena, mislio sam da će tu biti nešto, ali nije, ostao sam suv sa obe strane. Ne verujem da ćemo se čuti, batica je u svom svetu. Slučajno smo se sreli, otišli kod njega u stan da popijemo piće, pojeli smo pile. Bilo je to simpatično i uzbudljivo viđanje. On je meni rekao kako se ja sviđam njegovoj drugarici, ja došao, drugarica sprema klopu, a nas dvojica sami pričamo, napravili smo selfi. Tu mi je bilo sumnjivo malo, turbulentno. To je bila normalna komunikacija, e kada sam otišao, onda su počele poruke - "Batice, imaš zgodno telo", e to mi je bilo čudno - ispričao je u intervjuu za Pink.rs Lazar.

Foto: Pink.rs

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. Tanasijević

#Lazar Jeremić Jera

'