AKTUELNO

Razvezao jezik nakon napuštanja Bele kuće.

Prvi učesnik koji je večeras naspustio najgledaniji rijaliti u regionu je Bane Čolak. On je nakon ovog preseka dobio najmanju podršku publike i odmah nakon saopštavanja rezultata je napustio "Zadrugu".

Foto: TvPink Printscreen

Čolak je po izlasku iz Bele kuće došao u studijo televizije Pink i tamo sa Dušicom Jakovljević i novinarima koji već punih devet meseci propituju zadrugare porazgovarao o svom boravku u rijalitiju.

Drhtim ceo. Nisam verovao da ću prvi da izađem, ali sam znao da izlazim večeras. Našminkali su me spremili su me - rekao je Bane na početku razgovora.

Foto: TvPink Printscreen

Čolak nije imao dlake na jeziku te je priznao da smatra da je izbačen iz rijalitija zato što nije bio u stanju da pravi izmišljenje priče, kao što je to slučaj sa, kako Bane navodi, ljubavnoj vezi koju imaju Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke Đans.

To su neki pogledi koje je Sara imala ka Janjušu, Vojketovi ka Ani Korać - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Bivši zadrugar je otkio i ko je najveći lažov u Beloj kući i naveo svoje razloge zašto je stvorio takvo mišljenje.

Mislim da najviše laže Đekson, ali to na mene nikad nije uticalo. Čak i kad je Anđela ušla u moj krevet, nije pravio problem. Te njegove laži su bile smešne, bile su pozitivne, ali on svakako laže, maže, izmišlja priče, drami. Ja sam uvek pokušavao da sakrijem da sam bio sa nekom devojkom, sve dok ne izađe klip. Iako znamo da su to ljudi videli, ja nikad nisam hteo da priznam jer sam hteo da budem džentlmen - rekao je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Bane se prisetio i svoji romansi koje je imao sa Anđelom Vešticom, Nenom Petrović ali i Nadeždom Biljić.

Moj ukus je veoma čudan i raznolik. Što se tiče Anđele, ja sam bio pod velikom tremom, onda je ona uskočila u moj krevet i smirila me. Ja sam našao utehu sa njom, pomogla mi je to prvo veče i tih prvih dana. Anđela mi je ostala iskren prijatelj, to što smo imali je bilo čisto zezanje. Nakon svega sam pokušao da budem kul prema sve tri. Da mogu da biram, bio bih u spoljnom svetu sa Anđelom, a možda i sa Nadeždom - rekao je izbačeni zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MNOGO JE STRASTVEN: Pevačica TVRDI da je Sloba VARAO Kiju sa njom, ovo su ŠOKANTNI DETALJI o njihovoj najdubljoj intimi! (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

'