AKTUELNO

Pevačica je istakla da njih dve imaju sasvim običan sestrinski odnos.

Sestrinski odnos Indire i Edite Aradinović godinama unazad intrigira javnost. Zbog žustrih uvreda koje su uputile jedna drugoj neretko su završavale na naslovnim stranama medija.

Pročitajte još: OSUDILA SVAKI VID NASILJA! Maja Berović nikad brutalnija: MERE ZA NASILNIKE TREBA DA BUDU STROŽE! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Kako se spekuliše da njih dve nemaju korektan odnos i da se Indi javno odrekla svoje sestre, o čemu svedoči i društvena mreža - Instagram, Indi je za portal Pink.rs otkrila da ipak to nije tako.

Folk pevačicu Indi smo upitali da li je zakopala ratne sekire sa svojom sestrom. Međutim ona nije želela preterano da komentariše njihov odnos već je samo istakla da žustrih svađa nije bili i sve pripisala "običnom sestrinskom odnosu" gde je normalno da postoje trzavice.

Foto: Instagram

S obzirom na to da smo obe javne ličnosti ne mogu da izbegnem ovu temu. Inače, ne volim da svoj privatni život iznosim u javnost, ali eto, reći ću samo da nikad nije bilo žustrih svađa, uvek ima neslaganja u razmišljanju i nekim stavovima između brata i sestre, kao i između sestara, tako da će uvek toga biti - rekla je Indi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. Božović

#Indira Aradinović Indi

'