AKTUELNO

Sve zanima kakav će odnos njih dve izgraditi.

Jedna od prvih učesnica za koju je javnost saznala da će ući u ''Zadrugu 2'' jeste modna blogerka Luna Đogani, koja je iz prve sezone izašla kao drugolasirana zadrugarka.

Novinar Darko Tanasijević koji je sa svim novim, ali i starim zadrugarima koji ponovo ulaze u rijaliti razgovarao, iskoristio je priliku da Luni postavi nekoliko pitanja čije odgovore željno iščekuju svi njeni obožavatelji.

Foto: Pink.rs

Jako sam uzbuđena. Očekivala sam da ću imati veću tremu. Biću ono što jesam, neću se folirati i imati nervne slomove - počela je svoje izlaganje Luna i potom nastavila tako što je odgovorila na pitanje da li možemo očekivati da se zaljubi u ''Zadruzi 2'':

Pročitaj više: VARNICE SEVALE U STUDIJU! Vladimir PROZVAO Zerinu da ga je MALTRETIRALA PORUKAMA, pa joj poručio: Kad Bane ispadne, moja si! (VIDEO)

Ne planiram to, ne bih volela da mi se dogodi, jer hoću da sama izguram do kraja, ali ako se dogodi neću kriti osećanja - odgovorila je i rekla šta su joj roditelji savetovali o ponovnom učešću u rijalitiju:
Rekli su mi da budem mudrija i lukavija, da pazim šta pričam jer su tu kamere svuda oko nas.

Foto: Pink.rs

Javnost je interesovao i njen potencijalni odnos sa učesnicima koji su Luni pružali podršku tokom boravku u prvoj sezoni, ali i  Stanijom Dobrojević, o kojoj Luna ovog puta nije imala puno da kaže.

Da izuzmemo stare zadrugare, možda Nataša Moskva, Savo Perović, jer sam čula da lepo pričaju o meni. Sa Stanijom bih morala da se upoznam da vidim da li mogu da se družim sa njom - završila je Luna.

Foto: Pink.rs

Kako je rekao razgovor između Darka Tanasijevića i Lune Đogani pogledajte u snimku ispod.

I. R. / D.T.

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'