AKTUELNO

O veoma lošim međusobnim odnosima ćerki kompozitora Kornelija Kovača i dalje se priča, a Aleksandra je otkrila da li se nakon dve godine nešto promenilo.

Kristina i Aleksandra Kovač, rođene sestre i nekadašnje članice muzičkog dua "K2" pre skoro dve godine prekinule su svaki kontakt kada je Kristina na društvenim mrežama javno optužila sestru da ne gaji nikakva osećanja prema njenoj ćerki Tari.

Foto: YouTube screenshot

Aleksandra je tada odgovorila da su sestrine optužbe lažne, a ni posle dve godine otkako je se odrekla na društvenim mrežama, njihov odnos se nije promenio.

Foto: YouTube screenshot

Nisam u kontaktu sa sestrom Kristinom. Mi ćemo ostati zapamćene kao dve mlade devojke koje su pokušale da muzikom vrate ljudima osmeh na lice, u teškim vremenima - izjavila je pevačica za Informer.

"Ja više ne mogu, makar mi život postao smejurija"

Šokantni Fejsbuk status Kristine Kovač podigao je pre dve godine ogromnu prašinu u javnosti i izazvao oprečne komentare, a ona je u svojoj ispovesti objasnila razloge zbog kojih je odlučila da prekine svaki odnos sa sestrom Aleksandrom.

Ja sam najbližu sestru izgubila negde 1996. Ona je mene izgubila danas. Žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila svojim grubim rečima i stavovima na temu njenog odabira životnog partnera - započela je Kristina svoju ispovest u septembru 2014. godine, a onda je nastavila:
Znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela, što sam se ugojila, što ne čuvam ljubomorno ugled koji moja porodica ima. Moje dete otkako se rodilo skoro 5 godina nije imalo tetku, pa je onda 6 meseci imalo, a sada opet nema - objasnila je Kristina i dodala da se Aleksandra igra sa osećanjima male Tare.

Kantautorka preko toga nije mogla da pređe i odlučila je da stavi svaku tačku na na odnos sa sestrom, iako će je, kako je tada napisala, voleti doveka.

Ovo su neki od najvećih hitova grupe "K2" iz vremena kada su Aleksandra i Kristina bile u sjajnim odnosima:

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Kovač

#Kristina Kovač

#pevačica

#sestra

'