AKTUELNO

Informacije da je sada slobodna žena potvrdila je i Ana Nikolić za emisiju ''Premijera - Vikend Specijal''.

Za tri godine, koliko su u braku bili pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta, o njihovom razvodu se pisalo makar pet puta. Rastajali su se skoro isto toliko, ali su sada konačno potpisali papire za razvod koji su bili na čekanju poslednjih godinu dana.

Ovih dana u kancelariju njihovog advokata Borivoja Borovića trebalo bi da stigne i rešenje, a on kaže.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Obavljen je ceo proces, podeljena je imovina i šta će kome pripasti nakon razvoda. Ostalo je samo da se donese rešenje o sporazumnom razvodu - poručio je advokat, koji je još odavno spremio zahtev, ali se čekalo da ga Rasta potpiše.

Informacije da je sada slobodna žena potvrdila je i Ana Nikolić za emisiju ''Premijera - Vikend Specijal''.

Foto: TvPink Printscreen

- Teško sam podnela razvod i trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim da krenem dalje sa svojim životom. Na kraju nije uspelo. Mislim da je to bio najbolji potez u tom trenutku. Težak, ali najbolji. Prošla sam kroz veoma ružan i težak period, to znaju sve žene koje su prošle kroz razvod. Pa makar taj brak bio iz interesa, a moj je bio iz ljubavi - izjavila je Ana za “Premijeru vikend specijal”, i dodala:

- Ja sam veoma teško to podnela, ali imam dete, shvatila sam da nemam baš mnogo luksuza da budem u ne znam kakvoj depresiji. Razvod je izuzetno teška stvar, ali sve se preživi. Uvek je bolje staviti tačku na nešto što nije funkcionalno, nego nastavljati agoniju.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'