AKTUELNO

Pevačica je danas ekskluzivno za emisiju ''Premijera Vikend specijal'' otkrila detalje svog emotivnog života.

Atraktivna pevačica Rada Manojlović gostovala je danas u emisiji kod Ognjena Nestorovića i Tijane Price, a iako ne voli da priča o svojim osećanjima, ona je detalje o svojoj vezi sa Harisom Berkovićem otkrila ekskluzivno za ''Premijera Vikend specijal''.

Rada ne krije da je nju Haris osvojio na prvi pogled.

- To je situacija koja se desila u mom životu... Uz dužno poštovanje svim svojim bivšim momcima. Nisam trebala ništa da pričam, ovo je bila ljubav na prvi pogled. Sa svim ostalim momcima sam se upoznavala... Ovo je zaista bilo na prvi pogled - iskrena je bila pevačica.

Berković je baš po njenoj meri, a Radmila otkiva šta joj se kod svog izabranika najviše dopada.

- On je zaista fizički tip muškarca koji se meni dopada. ne znam da li ste imali prilike da pričate sa njim, ali on ima jednu veliku dobrotu u očima. Njemu se osmeh u očima i osmeh na usnama slaže. Meni je jako drago što imam muškarca koji je dobar čovek - istakla je Manojlovićeva u emisiji ''Premijera Vikend specijal''.

Zbog Harisa je prestala i da pije lekove za spavanje.

- Ja kada sam zaljubljena, ja sam savršena. Meni je sve potaman. Ja sam zbog njega prestala da pijem pilule za spavanje. Imala sam problem sa tim, bila sam konstantno pod tenzijom i nisam mogla da spavam. Od kako sam zaljubljena u Harisa, nemam taj problem - priznala je Radmila.

Pevačica tvrdi da o svojim osećanjima ne voli da priča ni sa svojom sestrom, koja se kasnije uključila uživo u program.

- Ovo je sada ekskluziva, samo da znače. Meni je inače neprijatno da pričam o svojim osećanjima. Čak ni sa sestrom ne pričam o tome. Ali u našem spotu se emocije vide i svi su to primetili  - priznala je Manojlovićeva.

Pred kraj svog gostovanja, Rada je zaintrigirala gledaoce, ali i voditelja Ognjena Nestorovića.

- Mogu da vam kažem samo da ćete imati o čemu da pišete - Ognjena je zanimalo o čemu je reč, a u jednom trenutku je i upitao pevačicu da li je možda trudna. Rada nije htela da komentariše već je kratko rekla kroz smeh - Ognjene, probili smo termin.

Ukoliko ste propustili današnju epizodu emisije ''Premijera Vikend specijal'', emisija će uskoro biti na zvaničnom Jutjub kanalu ''Premijere''.

Autor: B. Radonić

#Haris Berković

#Premijera

#Rada Manojlović

'