AKTUELNO

Otvorila je dušu u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Pored Ane Bekute, danas se u emisiju "Premijera - Vikend specijal" uživo u program uključila i pevačica Ana Nikolić koja je istakla da je tom trenutku bila u Rakovici u šetnji sa ćerkom Tarom.

Foto: TvPink Printscreen

Nedavno je njen suprug Stefan Đurić Rasta imao veliki koncert u Beogradu, što je Ana komentarisala u "Premijera - Vikend specijalu" govoreći kako je veoma ponosna na svog muža.

PROČITAJTE: PREDOSETILA? Luna sanjala Slobu kako pada s mosta, Radanović završio u rukama lekara! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je skoro proslavila svoj 40. rođendan, a tom prilikom snimila je video-klip koji je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama što je Ana komentarisala tokom svog ukučenja.

Ja sam to uradila na svoju ruku, prosto tako sam osećala u tom trenutku. Meni je bilo lepo. Videla sam da je krenuo haos oko nekih komentara. Zastrašujuće je, kao, imam 40 godina, ali sa druge strane imam pravo da budem ponosna na sebe. Svaku ženu stigne kriza, samo neće da prihvate. Pa ovako se malo počastite, u skladu sa svojim mogućnostima - rekla je Ana Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Da Ana Nikolić vredno radi govori i činjenica da priprema nove pesme u kojima će njena publika imati priliku uskoro da uživa.

PROČITAJTE: GAGI ĐOGANI ISTETOVIRAO OBRVE: Zbog promene izgleda postao glavna tema na internetu! (FOTO)

Autor: S. K.

#Ana Nikolić

'