AKTUELNO

Njegovi fanovi moći će da vide i čuju nešto sasvim drugačije​​.

Turneja našeg popularnog pevača Ace Lukasa počinje 29. aprila u Kombank Areni.

Čovek za koga sa razlogom kažu da pravi najveće i najluđe žurke u regionu ponovo priprema spektakl za svoju vernu publiku. Poznato je da je upravo Aca Lukas izvođač koji je najviše puta do sada napunio Beogradsku Arenu, a samim tim to predstavlja i regionalni rekord kada su u pitanju koncerti u arenama. ​

Foto: Promo

​Tako i ove godine, v​eliki solistički koncert zakazan je za 29. april u ​Beogradskoj Kombank areni. Iako je, po tradiciji, žurka bila najavljena za 3. novembar, zbog novog albuma koji je u pripremi ali i promene organizatora, koncert je pomeren za ​upravo 29. april​. kada i zvanično počinje Lukasova regionalna turneja koja ce se nastaviti koncertima u Sarajevskoj, Zagrebackoj i Skopskoj areni.

​Lukas ce bez sumnje​ svojim fanovima prirediti nezaboravno veče ​i spektakl koji pomera sve granice do sada. ​Jedna od n​ovina i uvod u sve ono što će posetioci u Areni imati prilike da vide i čuju je remiks Acinog ​mega-​hita ''Voliš li me'' koji od danas možete premijerno videti na Lukasovom youtube kanalu.​

Ovaj remiks rezultat je velikog konkursa koji je Acin produkcijski tim organizovao, a za njega su zasluzni Austrijski Dj tim naseg porekla, Dj SNS i DJ Kajno. Od preko 50 poslatih remiksa iz celog sveta, upravo ovaj DJ tim stavice svoj potpis ispod remiksa pesme koja je osvojila srca svih ljubitelja domace muzike.

Foto: Andrej Nihil

Produkcijska kuća ​''Skymusic'' ​koja stoji iza ovog koncerta ​zagonetno najavljuje brojna​ muzička i scenska​ iznenađenja sa jednim od ​nasih ​najpopularnijih pevača današnjice, tako da će svi koji 29. aprila budu bili ispred najmodernije bine u Areni, moći da vide i čuju nešto sasvim drugačije​​.

Kao i uvek, Lukas obećava najveću žurku na Balkanu pa se zato koncert u Areni ne propušta ni ovog aprila.

Autor: B. R.

#Aca Lukas

'