AKTUELNO

Kulićeva je očekivala nešto sasvim drugačije!

Zastrašujuća rasprava između Mine Vrbaški i Miljane Kulić uzdrmala je ceo region, naročito zbog toga što je ukućanka, kako je svima poznato, u drugom stanju. Naime, njih dve su započele prepirku zbog Miljaninih reči da Mina namerno nije želela da kupi hranu Zorici Marković kada je išla u kupovinu.

Mini se ove reči nisu dopale, pa je došlo do žestoke svađe koja je eskalirala fizičkim kontaktom. Izrevoltirana njenim izjavama, Mina je izgubila svaku kontrolu, a Veliki šef je nakon toga odmah odreagovao, pa je u Belu kuću povodom toga poslao pismo.

Zadrugari, ovim vas obaveštavamo da će Mina biti kažnjena nedeljnim honorarom zbog toga što je počupala Miljanu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je očekivala ovo pismo, Mina je, uprkos svemu, uputila reči izvinjenja, ali ne smatra da je u potpunosti odgovorna za to što se desilo.

To što sam uradila Miljani, prihvatam! Izvinjavam se njoj i njenoj porodici i mojoj, opet sam dozvolila sebi da dolazim u takvu situaciju, ali eto... Koliko je ona danas slagala u kombiju što je pričala dok je bila sa Macom. Rekla sam da više neću da se obazirem na to, ona može da radi šta hoće i kako hoće - rekla je Mina.

Miljana Kulić je čula Minino izlaganje kad je ušla u kuću, a po njenom izrazu lica se moglo primetiti koliko je zbog ove kazne bila razočarana, jer je smatrala da će ona zbog toga biti diskvalifikovana.

Foto: Printscreen Youtube

Pošto nisam zadovoljna kaznom, ovo je poniženje za mene. Spremna sam da platim diskvalifikaciju. Ona je uvredila mene i dete i čupala mi je kosu. Svaka čast za kaznu, imaju motivaciju da rade neke stvari - rekla je Miljana.

Zorica Marković, zbog koje je ova svađa u jednom momentu i nastala, nije želela da nastavlja sa raspravom, ali je pred svima rekla nešto što bi svi trebali da očekuju.

Meni je jasno da ona namerno nije htela da kupi, ali dobro, ona je od sada moja briga. Ne može da ode i da kupi za dvoje ljudi i to da uradi - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je samo kratko rekla Mini:

Što se mene tiče nema više nikakve potrebe da pričamo, izviniće se tebi moja porodica, moj tata će posebno - poručila je Miljana Mini.

Kako je započet ovaj sastanak i šta su još ostali ukućani prokomentarisali možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Miljana Kulić

#Mina Vrbaški

'