AKTUELNO

Muzičar je odlučio da predstavi nešto sasvim drugačije.

Popularni reper, kompozitor i član žirija ''Ja imam talenat'', Stefan Đurić Rasta priprema svoj novi album koji nosi naziv ''Indigo'', a prvi deo njegovog novog ostvarenja ugledaće svetlost dana 22. februara.

Foto: Printscreen Youtube

- Ovo je prvi deo albuma i on će izaći u dva dela. Album nosi naziv ''Indigo'' i prvi deo albuma sadrži četiri pesme i upravo u hotelu Moskva snimili smo spot za tu pesmu. U planu je da sva četiri spota izađu istog dana i to će biti 22. februara. Prvi put je biografski projekat i pesme su dosta lične. Ozbiljnije su i zrelije, kao i ja i stvari koje se dešavaju u mom životu - rekao je Rasta za Pink.rs i dodao:

Foto: Printscreen Youtube

- Od nulte tačke sam tu. Od stvaranja muzike, preko snimanja spota i teksta pesme, do detalja kako će to izgledati. Volim da učestvujem u svemu tome, imam dobru ekipu koja me jako dobro prati. Stručnjaci su u pitanju i najbitnije je da svi verujemo u to.

Reper je objavio kratak tizer i zaintrigirao maštu svojih fanove pa i otkrio šta deo onog što ih očekuje krajem februara.

Foto: Printscreen Youtube

- Kada misliš da nekoga znaš jer vidiš šta ima na sebi, jer si čuo sve te intervjue i priče o njemu. Ti misliš da ga poznaješ, a on tek planira da te upozna 22. februara dolazi ''Indigo'' - poručuje se u Rastinoj najavi.

Autor: B. R.

#Stefan Đurić Rasta

'