AKTUELNO

Da li će joj zbog ovoga koleginice zavideti?

Jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica mlađe generacije Katarina Živković, nedavno je uradila set provokativnih fotografija, kojima je promovisala svoju novu pesmu.

Međutim, kada su ove slike ugledale svetlost dana na njenom Instagram profilu, Kaća je dobila ponudu koja se ne odbija.

Foto: Pink.rs

Ona obožava da bude u stalnom kontaktu sa publikom, te se tako dopisuje sa svima kada ima vremena. Tako joj je pre nekoliko dana stigla poruka kojoj se u životu nije nadala. Naime, čovek koji se predstavio kao Džastin koji radi za najpoznatiji ženski brend „Viktorija sikret“ napisao je Kaći da je oduševljen njenim izgledom, da je prava amazonka i da bi jako voleo da se sretne sa njom u Beogradu, kako bi joj do detalja izneo plan oko angažovanja za neku od njihovih revija - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:
Ona je odmah pozvala najbolju drugaricu da joj ispriča kakvu je ponudu dobila, a nakon toga su zajedno pregledale profil čoveka koji joj je pisao i zaista se ispostavilo da radi za najpoznatiju žensku modnu kuću. Kako Katarinu nikada nije zanimalo manekenstvo, ona je rešila da se zahvali na ponudi koju je dobila, ali ostavila je otvorenu opciju da se ipak sretne sa Džastinom kada bude dolazio u Beograd. Iako zvuči nestvarno, mogli bismo uskoro Kaću da vidimo na pisti kojom je hodala Adrijana Lima.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: PREVIŠE NASTUPA JU JE KOŠTALO ZDRAVLJA! Sara Reljić zadobila povredu VRATNIH PRŠLJENOVA, evo kako se sada oseća! (FOTO)

Kaća nije želela da otkriva da li su ove informacije pouzdane, pa je ostala zagonetna na pitanje da li će postati "Viktorijin anđeo".

Drago mi je da se tako lepe vesti šire o meni, ali sam ja ipak pevačica i držaću se mikrofona - rekla je Živkovićeva.

Pink.rs

#Katarina Živković

'