AKTUELNO

Da li će joj roditelji zameriti zbog ovoga?

Luna Đogani, aktuelna učesnica "Zadruge" izazvala je veliku pažnju javnosti svojom vezom sa oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem. Pored pompe koja se digla zbog ove romanse, modna blogerka često uzburka sve pričama iz života svojih roditelja, Gagija Đoganija i Anabele Atijas.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako su joj majka i otac više puta savetovali da se kloni iznošenja ovih detalja, ona je i danas podelila sa svojim cimerima neke zanimljive situacije koje su se dešavale dok su Anabela i Gagi bili u braku.

Luna je razgovarala sa Gocom i Teodorom Džehverović o životu koji vode spolja i koliko se on razlikuje od ovoga u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne volim da se svađam. Mene su ceo život čuvali pod staklenim zvonom, da me niko ne dira, da se ne svađam, da me niko ne vređa. Ali sad ću bar da naučim i kad izađem napolju moći ću sama da se izborim - konstatovala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UGLEDALA SE NA SLOBU I LUNU? Matora navalila na Sanju, pa LJUBILA NJENA STOPALA I NOGE! (VIDEO)

Ona je Teodoru posavetovala da se čuva različitih neprijatnih situacija u kojima se može naći zbog posla kojim se bavi. Đoganijeva se prisetila i svoje majke pa je otkrila pevačici koliko nastupi mogu da budu naporni.

Foto: TvPink Printscreen

Znam po mojoj mami, ona se svaki put trese kad treba da krene na nastup sama. Kakve gazde budale postoje, kakva publika. Zato joj je bilo mnogo lakše kad je bila sa tatom, jer je tata tačno sve znao. Kad je bila sa tatom u grupi, uvek je bila zaštićena, nikad joj niko ništa nije mogao. Sada kad je počela sama, totalno je druga priča, trese se, plaši se. Stvarno ima mnogo budala. Nikad nemoj da budeš sama, neka uvek bude neko pored tebe, pogotovo sad posle rijalitija - savetovala je Luna Teodoru.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'