AKTUELNO

Da li će joj pevačice zameriti zbog ovoga?

Jadranka Barjaktarević važi za pevačicu koja je svoju karijeru gradila isključivo na dobrom glasu i pesmama, a energiju za posao crpi iz skladnog privatnog života.

Ona je sada za naš portal otkrila kakve planove ima i šta to novo priprema za sve ljubitelej njene muzike.

Imam dve nove pesme za koje treba da snimim spotove, nadam se da ću ih uskoro završiti. Nove pesme nose naziv "Oči boje Dunava" i "Ne daj me drugome". Ima još mnogo toga u planu, iznenađivaću novitetima što se posla tiče, na privatnom planu je sve po starom. Srećna sam, zadovoljna, zaljubljena naravno. Ja sam neko ko funkcioniše iz ljubavi, sve radim iz ljubavi i mene ljubav pokreće - rekla je Jadranka za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Upitali smo je i šta je tajna njenog dobrog izgleda, s obzirom na to da važi za jednu od najzgodnijih pevačica.

Dobar momak. Šalim se naravno. Ja imam dečka koji vodi računa o meni, o ishrani i ja nekako pored njega sam primorana da se hranim kao i on. Uz njega uspevam da održim liniju. Ali s druge strane volim mnogo da treniram, nemam puno vremena i žao mi je zbog toga, ovih dana ću dati sve od sebe da se vratim na treninge - navela je ona.

Jadranka je prokomentarisala i s*ks skandale javnih ličnosti koji su obeležili mesece za nama, te je navela da se ona ničega ne plaši jer ne preferira da se fotografiše u eksplicitnim izdanjima.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NAPUNILI SU JOJ GLAVU! Vuk Mob progovorio o SUKOBU sa Teodorom Džehverović, pa otkrio KAKVE PORUKE je slao Dari Bubamari! (VIDEO)

Ja se uopšte ne plašim toga, nemam čega da se plašim, ja sam neko ko je po tom pitanju jako čist, imam stabilan život, vodim računa o svom ponašanju, imam dugu vezu, koja je duža od 10 godina. Ali čitam, slušam, gledam i ne verujem. Ja sam neko ko ne dozvoljava nikako da se fotografišem u tim izdanjima i moj momak to potšuje. Moj telefon može sad da nestane, u njemu apsolutno ne može da se nađe osim raznoraznih gluposti. Jako sam veliki protivnih toga i ne komentarišem u javnosti to - rekla je pevačica.

Kompletan intervju sa Jadrankom pogledajte u nastavku.

Pink.rs

#Jadranka Barjaktarević

'