AKTUELNO

Hrabroj Dei sinoć je, uz ovacije, uručeno priznanje za "Damu godine 2019".

U "Belexpocentru" sinoć je održana šesta međunarodna dodela priznanja istaknutim ženama iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope, pod nazivom "Dama godine 2019". Među njima, nagradu je dobila i naša hrabra koleginica Dea Đurđević.

Foto: TvPink Printscreen

Uz ovacije, nagradu za "Damu godine" uručio joj je producent događaja Dejan Pantić, ističući da je Dea uzor mnogim ženama. Dea sa osmehom na licu kaže da se nagradi nije nadala.

- Nisam očekivala nagradu, ali mi jako prija što sam je dobila. Ovo je moja, mamina, Mladenova i Pinkova zajednička nagrada. Čitava redakcija, moji najbliži i ja smo pobedili – rekla je Dea.

Foto: TvPink Printscreen

Posle svega, Dea kaže da joj je najveća nagrada to što je živa i što su uz nju ostali njeni najbliži.

Nagrada mi je i što mogu da hodam, što sve ide nabolje i što imam redakciju koja je uz mene i koja me ne napušta. Sada se osećam mnogo bolje, mnogo me manje boli, primam mnogo manje terapije nego na početku. Nadam se da ću uskoro moći i da se vratim na posao. Jedva čekam! – rekla je nasmejana Dea.

Foto: TvPink Printscreen

Laureate je birao organizacioni odbor Prvog kluba dama, a "Dama godine" je jedinstveni događaj u Evropi koji na poseban način spaja različite price brojnih dama i slavi ženu kao borca u savremenom vremenu.

Autor: Pink.rs

#Dea Đurđević

#Nagrada

'