AKTUELNO

Jedna od najgledaniih emisija na TV Pink, "Ami G Show" se ne propušta ni ovog utorka, jer kod Ognjena Amidžića u studio stiže fantastična ekipa filma Balkanska međa - Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Aleksandar Srećković Kubura, Aleksandar Radojičić i Milena Radulović.

Na dvadesetu godišnjicu bombardovanja Srbije, u bioskope je stigla rusko-srpska ratna drama "Balkanska međa", akciona drama inspirisana stvarnim događajem koji se odigrao 12. juna 1999. godine. Radnja filma "Balkanska međa" prati mali odred od 200 ruskih vojnika koji su ubačeni u specijalnu operaciju na Kosovu i Metohiji usred vojnog sukoba 1999. godine. Suočavajući se sa albanskim razbojnicima i vojnicima NATO-a, hrabri padobranci pokušavaju da zadrže strateški važan aerodrom "Slatina" u Prištini i spasu srpske zarobljenike, koji imaju tragičnu sudbinu.

Foto: Promo

Zahvaljujući producentskoj kući "Arhangel studios", na čijem se čelu nalaze upravo Miloš Biković i Miodrag Radonjić, ruski autorski tim predvođen rediteljem Andrejem Volginom, snimao je većinu scena na autentičnim lokacijama u Srbiji - u Beogradu, na obroncima Zlatibora, u Novoj Varoši, ali i u Moskvi i na Krimu.

Foto: Promo

Kako je izgledalo snimanje ovog veoma zahtevnog filmskog ostvarenja, zbog čega je bilo bitno ekranizovati ovaj veoma težak događaj za srpski narod i da li su očekivali ovakav uspeh i reakcije domaće, ali i ruske publike, ekipa filma "Balkanska međa" otkriva upravo u emisiji "Ami G Show". O beogradskoj premijeri "Balkanske međe" na koju je došao sa devojkom Barbarom Tatalović i sledećim velikim projektima, Biković će govoriti u emisiji "Ami G Show", dok će Miodrag Radonjić ispričati kako je nastala ideja da pod okriljem Miloševe i njegove producentske kuće snimi ovakva ratna drama.

Foto: Promo

Aleksandar Srećković Kubura takođe tumači jednu od glavnih uloga, ali ima nezahvalan zadataku - igra glavnog negativca Smuka, a zbog čega je prihvatio ovu tešku ulogu, da li mu je bila izazov i kako joj je pristupio otkriva upravo u emisiji "Ami G Show".

Foto: Promo

U filmu zapaženu ulogu ima i Aleksandar Radojičić, a kako do sada nije imao priliku da igra u ratnim akcionim dramama, popularni glumac otkriva kako je proteklo snimanje i zbog čega je prihvatio ulogu u filmu čiju tematiku svaki građanin Srbije shvata veoma lično.

Foto: Promo

Glavna ženska uloga medicinske sestre Jasne pripala je Mileni Radulović, koja će u emisiji "Ami G Show" govoriti o saradnji sa ruskim glumcem Antonom Pampušnjijevim, koji joj je u filmu direktan partner.

Foto: Promo

Ognjen je za ekipu filma "Balkanska međa" pripremio i brojne zadatke, igre i izazove, zato ne propustite najbolju zabavu u emisiji "Ami G Show" u utorak 26. marta uživo od 23 časa samo na TV Pink!

Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ: DA SE NAJEŽIŠ! Fotka stara 20 godina: Nad Beogradom padale NATO bombe, a ova pevačica s sugrađanima branila Brankov most! Mikrofon u jednoj ruci, u drugoj META!

Pink.rs

#Aleksandar Radojičić

#Aleksandar Srećković Kubura

#Amidži Šou

#Miloš Biković

'