AKTUELNO

Neverovatan udeo u gledanosti od čak 31 odsto imala je autorska emisija Ognjena Amidžića, "Ami G Show" u kojoj je gostovao trenutno najkontroverzniji bračni par u Srbiji.

Prema zvaničnim rezultatima agencije za istraživanje gledanosti "Nilsen Audience Measurement", TV Pink je tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo najgledanija televizija među svim emiterima u Srbiji.

Neverovatan udeo u gledanosti od čak 31 odsto imala je autorska emisija Ognjena Amidžića, "Ami G Show" u kojoj je gostovao trenutno najkontroverzniji bračni par u Srbiji, učesnici najgledanijeg rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ljubavni trougao između Slobe, Lune Đogani i Kije definitivno je obeležio prvu sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga". Stjuardesin i pevačev krah braka pred kamerama i milionskim auditorijumom bio je glavna tema u sinoćnoj emisiji "Amidži šou".

Njima se u studiju pridružila i bračna savetnica, koja je pokušala da uđe u srž problema koji su doveli do Slobinog i Kijinog rastanka, a učesnici "Zadruge" su sa Ognjenom razgovarali i o planovima za budućnost, ali su kroz igrice pokazali i koliko se dobro poznaju.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Veliki šef je danas poslao zadrugarima obaveštenje o tome da je "Amidži šou" oborio sve rekorde gledanosti i da je TV Pink ponovo bila najgledanija televizija u Srbiji.

Hvala na poverenju i ostanite uz emisiju "Amidži šou" koja se emituje svakog utorka u 23 časa, kao i uz najgledaniji rijaliti svih vremena "Zadruga".

Autor: Pink.rs

#Amidži Šou

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

#Televizija Pink

'