AKTUELNO

Od ovog utorka, vaš omiljeni lejt najt šou "Ami G Show" emitovaće se u novom terminu - od 22 časa. U ovonedeljnoj emisiji, u studio kod Ognjena Amidžića stiže paklena petorka zadrugarki - Stanija Dobrojević, Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Eleonora Miljković i Sanja Stanković.

Aktuelne zadrugarke će sa Ognjenom razgovarati o svim dešavanjima u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, posebno o onim stvarima koje nisu podelila sa milionskim auditorijumom i cimerima u Beloj kući.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Stanija će sa Ognjenom pričati o odnosu sa Vladimirom Tomovićem i da li planira da se vidi s njim po izlasku iz "Zadruge", ali i šta misli o svojim cimerkama i zbog čega stalno ulazi u sukobe sa njima.

Nakon ljubavne priče sa Slobom Radanovićem koja je obeležila prvu sezonu "Zadruge", Luna je sada u vezi sa Markom Miljkovićem i čini se da su posle brojnih nesuglasica, ušli u miran period. Šta očekuje od njihove veze po izlasku iz "Zadruge" i kakvi su joj planovi kada je reč o muzičkoj karijeru, Luna otkriva u emisiji "Ami G Show".

Foto: E-Stock J Jovanović

Aleksandra je dospela u žižu interesovanja kada ju je verenik David Dragojević javno ostavio pred kamerama najgledanijeg rijalitija i započeo vezu sa Anom Korać. Kako Aleksandra sa ove vremenske distance gleda na njegov postupak, šta misli o njihovoj vezi, ali i dali zaista ima simpatiju u spoljnom svetu, saznaćete upravo ovog utorka.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Kada je po drugi put ušla u "Zadrugu", Eleonora je odmah ušla u sukob sa Lunom, ali i Stanijom. Zbog čega je udarila na njih, da li postoji mogućnost da u "Zadruzi" započne vezu sa Markom Markovićem i kakva je priroda njenog odnosa sa Stanijinim bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem, lepa Makedonka otkriće u razgovoru sa Ognjenom.

Foto: Pink.rs

Ulaskom u vezu sa Jovanom Tomić Matorom, Sanja Stanković javno je u prošloj sezoni priznala da je biseksualka, što je na našim prostorima i dalje tabu tema. O tome kako im je u vezi i kako prevazilaze sve prepreke u rijalitiju, ali i koliko ima istine u optužbama da je elitna prostitutka, Sanja će otkriti u emisiji "Ami G Show".

Foto: Pink.rs

Da li će leteti perje po studiju i kako će se ova petorka snaći u brojnim izazovima koje je Ognjen pripremio, saznaćete u zadrugarskom spektaklu koji će se dugo prepričavati. Ne propustite "Ami G Show" u utorak 21. maja u novom terminu - od 22 časa na TV Pink!

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Eleonora Miljković

#Luna Đogani

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Stanija Dobrojević

'