AKTUELNO

Presrećne su zbog ove činjenice.

Večeras su na programu TV Pink počele sa emitovanjem potpuno nove "Pinkove zvezde". Ove sezone takmičari će osim svojih pevačkih sposobnosti, žiriju i publici, predstaviti i druge svoje talente.

Foto: TV Pink Printscreen

Žiri će ove godine moći da prekine pre vremena nastupe koji im se ne budu sviđali, a Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Srđan Žika Todorović, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović imena su koja čine stručni žiri.

Kada je voditeljka Ana Mihajlovski najavila svoju koleginicu Dušicu Jakovljević, bile su presrećne jer je ovo prvi projekat u kom zajedno učestvuju nakon dugogodišnjem druženja i prijateljstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je na našim televizijama dvadeset godina. To sad zvuči kao da je stara, ali ne, samo je mnogo mlada počela... I meni je veliko zadovoljstvo da je predstavim večeras, Dušica Jakovljević! Lepa si mi, Dušo - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče! Mi se toliko dugo znamo i prvi put smo u istoj emisijI. Susrele smo se pre dvadesetak godina. Prvi susret je bio bombastičan i sve vreme smo bile drugarice, a nikada nismo radile zajedno. Mogu i ovde da se dese neka neslaganja - pričala je Dušica Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: U ŽIRIJU PINKOVIH ZVEZDA SE VEĆ STVARAJU TABORI: Sloba je Kijin oslonac, Dušicu i Žiku spojio rokenrol! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Mihajlovski

#Dušica Jakovljević

'