AKTUELNO

Nisu ni slutili da će se sresti na nastupu Saše Matića.

Atraktivna pevačica Katarina Živković nakon dužeg vremena srela je svog bivšeg dečka Branislava Baneta Jankovića sa kojim je emotivnu vezu započela tokom učešća u rijalitiju ''Farma''.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica i maneken odvojeno su došli na nastup Saše Matića na jednom splavu, a nisu ni slutili da će baš tamo sresti. Prvi je došao Bane u drušvu supruge Mirjane i prijatelja, a nešto kasnije pojavila se i Kaća, koja je smeštena u separe blizu njegovog.

Zbog velike gužve u početku jedno drugo nisu ni primetili, a kada su im se u jednom trenutku neočekivano pogledi susreli, oboje su istovremeno ustali i srdačno se pozdravili. Kaća i Bane su se zagrlili i poljubili, a potom je ustala i njegova supruga koja se takođe rukovala i poljubila sa folkerkom. Nakon kratkog ćaskanja, svako se vratio u svoj separe i nastavili da uživaju za svoju dušu.

Živkovićeva i Janković bili su u vezi pet godina, a nakon raskida ostali su u korektnim odnosima kao sav normalan svet. Maneken se kasnije oženio i dobio dete, dok se pevačica maksimalno posvetila svojoj karijeri, nastupima i novom albumu.

Autor: Pink.rs

#Bane Janković

#Katarina Živković

'