AKTUELNO

Posle afere sa Draganom Mitar, reper progovorio o odnosima sa suprugom.

Gost jučerašnjeg izdanja emisije "Magazin In" bio je reper i učesnik aktuelne sezone rijaliti programa "Zadruga 2", Nenad Aleksić Ša. Kako je njegov flert sa Draganom Mitar bio veoma propraćen, a čak je i njegova supruga Ivana Aleksić ulazila u rijaliti kako bi razrešila situaciju sa svojim mužem, voditeljku Sanju Marinković zanimalo je šta mu žena nikada ne bi oprostila.

Što se tiče moje žene i mene, naravno da će da oprosti mnogo štošta, sem prevare naravno. Opet zna za koga se udala, muzika, nastupi, putovanja, tu može svašta da se desi - rekao je Ša, a na pitanje voditeljke šta mu je sve praštala, Aleksić je odgovorio:

Foto: TvPink Printscreen

Umem da budem težak. Ništa sad specijalno, nije bilo nekih flertića ili kako god. Što se tiče nastupa to postoji uvek, vratim se kući sa nekim puderom, karminom, ona sve to razume i tolerantna je jako - bio je iskren Nenad.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UTORKOM JE DRUGA OSOBA: Petrućijev tata komentarisao AFERE svog sina u rijalitiju, pa ovim NASMEJAO SVE DO SUZA! (VIDEO)

Pored repera, gosti u studiju Sanje Marinković bili su i pevači Sale Tropiko i Dragan Kojić Keba, kao i glumci Dragan Marinković Maca i Branislav Petrušević Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Magazin In

#Nenad Aleksić Ša

'