AKTUELNO

Reper se ipak dopisivao sa Draganom Mitar?

Jovana Tomić Matora ustala je vidno neraspoložena kako bi ispoštovala predstavnike sedme sile i dala odgovor na postavljeno pitanje. Naime, ono što je Jovana iznela jeste da tokom žestokog sukoba sa Miljanom Kulić, Marko Miljković uskočio prvi kako bi je odvratio, dok neki njeni priajtelji nisu bili tu za nju, aludirajući na Nenada Aleksića Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam znala ko je bio pored mene, samo znam da me je Mića spasao disfalifikacije. Nisam očekivala da će to biti Marko, Nenad je rekao da nije hteo da se gura. Najmanje sam očekivala od Marka, ali eto, i tad sam mu rekla, hvala mu na tome. Svi znaju kakva je situacija između njega i mene, a opet je skočio. Ali nešto drugo me sada muči. Nije bitno, ne bih da pričam o tome, biće okej sve. Pitao si me u nezgodnom trenutku, ne osećam se dobro, nije samo Nenad u pitanju, ima tu još nekih stvari, ali ne mogu sada da pričam. Čak sam i Sanji rekla da hoću da budem sama - odgovorila je Matora.

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ JEDNA OPOMENA ZA ZADRUGARE! Zola hteo da prevari Velikog šefa, pa mu se obilo o glavu! (VIDEO)

Potom je i Jovanina nežnija polovina Sanja Stanković odgovorila na pitanje novinara, pa je otkrila da je Matora tužna zbog toga što njihov prijatelj, Ša taji da je dobio pismo od Dragane Mitar.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'