AKTUELNO

Dejan progovorio o pomirenju sa bratom.

Popularni bračni par Dalila i Dejan Dragojević danas su se pojavili na obaveznom sistematskom pregledu pred ulazak u ''Zadrugu 3'', a oni su, osim što su podelili svoje impresije o ulasku u rijaliti, otkrili su i da danas proslavlju dve godine braka.

- Spremni smo i jedva čekamo da počne! Možete svašta da očekujete. Mi idemo tamo da se igramo - počinju priču Dalila i Dejan i dodaju: - Danas nam je dve godine braka, pošto smo vadili krv možemo da pijemo borovnicu ili cveklu. I meni je bio rođendan, sve je u septembru. Čestitali su nam Ana i David. Anu ne poznajemo odranije, sada smo je upoznali i baš mi se čini kao super cura, ako je David srećan, srećni smo i mi. Sada smo u super odnosima sa njima - rekla je Dalila za Pink.rs, a onda pokazala Davidovu sliku koju bi on najradije spalio da može.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

- Imam u torbi Davidovu sliku, ali moram da sakrjem jedan podatak. David je rekao da će mi se osvetiti večeras u emisiji za ovo. To je bilo kod Dekija, a sada ja nosim devera u torbi - rekla je Dalila kroz osmeh.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

- Nisam imao reakcije na Davidovo izlaganje u rijalitiju da želi da se pomiri sa mnom. Nekad mi je bilo malo žao. Prvi korak ka pomirenju je načinio David, on je pozvao Dalilu, ja mu se nisam javljao - otkrio je Dejan za Pink.rs.

PROČITAJTE JOŠ: ANA MU POSLALA BEZOBRAZNU PORUKU! Filip Mijatov otkrio sve o učešću u 'Zadruzi 3', a onda šokirao sve kad je rekao šta mu je poručila Koraćeva!

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Dalilom i Dejanom:

Autor: Pink.rs

#Dalila Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'