AKTUELNO

Odlučila da progovori.

Poslednjih dana netrpeljivost između nekada najboljih drugarica ne jenjava. Dorotea Jovanović ušla je u žestoku raspravu sa Majom Marinković koja ju je tokom svađe optužila da se bavi najstarijim zanatom.

Na pomen misterioznog gospodina od 120 kila koji je, navodno, pun zlata, Dorotea je doživela nervni slom, te su zatim jedna drugu nazvale svakakvim pogrdnim imenima. Pink.rs stupio je u kontakt sa Doroteinom mamom Draganom kako bi čuli i njenu stranu priče. Odmah na početku gospođa Dragana je otkrila na kog čoveka je Marinkovićeva mislila, pa se podsetila da se u Beloj kući već govorilo o njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Da li se sećate Marije Kulić da je isto to na početku pominjala i potencirala na početku? Je l' se sećate da je on dao demanti? Imate od početka, direktno je on demantovao preko novina. Nebojša je prijatelj Doroteinog dečka - započela je Dragana.

Miljana i Marija Kulić su imale žestok sukob sa Doroteom i to zbog toga što je Kulićeva optužila plavušu da se bavi nečasnim radnjama i da za to prima novac. Tom prilikom Marija je izjavila i da je Dorotea bila sa poznatim zlatarom Nebojšom Bojovićem. Doroteina mama izjavila je da je Lepi Mića taj koji je nahuškao Maju protiv Jovanovićeve, a potom je i rekla da će ga tužiti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za sve to je zahvalan Mića, koji je Maju gurnuo na Doroteu, ali o tom patriotizmu ćemo razgovarati napolju... Kad joj je on opsovao majku bolesnu. Naravno da ću da ga tužim, jer ako to ne uradim imaće sukob sa mnogobrojnim porodičnim članovima - izjavila je Dragana.

Na pitanje šta misli o Maji Marinković, budući da su se ona i njena ćerka družile, Dragana odgovora da joj je drago što njih dve nisu više dobre, a onda je i priznala šta bi rekla Dorotei kada bi sa njom imala priliku da porazgovara.

Drago mi je što više nisu zajedno jer, iskreno, samo jedna pomisao, Maja je tu da bi što duže bila tu. Dorotea je ušla tu zbog reklame vezano za modu, nije to ispoštovala, nije se to desilo. Ona stalno u poslednje vreme potencira i moli ljude da ne glasaju za nju, jer ona hoće da ide kući, to dvoje ne idu zajedno. Ja kad bi imala razgovor sa Doroteom, samo bih joj dala dve/ tri reči koje će uputiti i mnoge će tako sahraniti. To su vrlo nezgodne reči! Maja nju napada jer zna da Dorotea neće njoj uzvratiti - završila je Doroteina mama.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ČIM IZAĐE KREĆE NJENA PEVAČKA KARIJERA: Gagi uzbuđen zbog projekta koji sprema za Lunu, a evo šta je rekao o njenoj vezi sa Markom Miljkovićem! (FOTO)

Detaljnije o raspravi Dorotee i Maje možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Dorotea Jovanović

#Lepi Mića

#Maja Marinković

#Nebojša Bojović

#Zadruga 2

'