AKTUELNO

Odlučila je da progovori o svemu.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović gostovala je u emisiji ''Amidži šou'', nakon čega je ekskluzivno sa Pink.rs progovorila o sukobu sa Acom Lukasom o kom se bruji čitava javnost.

Nije bio nikakav problem, ja sam samo u novinama čitala o svemu tome i ništa mi nije bilo jasno. Mi smo u odličnim odnosima i nikakvih problema nije bilo što se mene tiče.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je otkrila o imenu pod kojim će se pojavljivati u javnosti.

Ona je priznala da se za svako dalje javno pojavljivanje, promociju svojih projekata, kao i svako drugo, ostaće samo pod svojim imenom, bez prezimena.

Kada se uđe na Jutjub, kada neko hoće da pusti nešto vezano za mene, kada se napiše "Prijović" ili "Živojinović" izlazi nešto, koje nije ni samo ni jedno i drugo. Ne znam više ni ja kako samu sebe da tražim, kad hoću nešto da pogledam. Zato sam odlučila, da bude samo "Aleksandra" zato što se "Prijović" više ne prezivam, sad sam "Živojinović" sa devojačkim prezimenom me znaju svi. Došla sam na ideju da to bude samo ime, jer mislim da je to najmanje bitno kao piše, jer mogla sam da napišem i samo "A". Najbitnije je da sam to ja, da se potrudim da pesme budu što bolje i da publika bude zadovoljna ovim što sam uradila.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan intervju sa pevačicom pogledajte u narednom snimku.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

'