AKTUELNO

I ona odlučila da progovori!

U domaćim medijima odjenula je vest da je učesnik ''Zadruge 3'' Vladimir Tomović mesecima u tajnoj vezi sa bivšom zadrugarkom, zgodnom pevačicom Sarom Reljić. Spekuliše se da su njih dvoje od jula u ljubavnoj romansi, ali da su odlučili da to kriju od svoh dok Tomović ne izađe iz rijalitija, kao i da je Sara bila u Crnoj Gori gde je upoznala Tomovićevu porodicu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: Vladimir Tomović u TAJNOJ VEZI sa ovom bivšom učesnicom 'ZADRUGE'?! Upoznala je i njegovu porodicu, a evo kako su otpočeli romansu!

Navodi se da je i Sara upoznala Vladimira sa svojom majkom Indirom i bratom Filipom, koji je inače, Tomovićev cimer u Beloj kući. Kako bismo sve ove navode proverili, kontaktirali smo Reljićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Sara ističe da nije u tajnoj vezi sa Tomovićem i otkriva kako je izgledao njihov poslednji susret.

- Ne znam odakle to za Tomovića i kako su uspeli da nas spoje, mogu samo reći da to nije istina i da je suludo uopšte pričati o tome. Zamolila bih sve da me više ne spajaju sa njim. Mogu da ti kažem da smo se prvi i poslednji put videli na snimanju emisije ''Amidži šou''  pre godinu dana i da se od tada nismo videli, čuli smo se s vremena na vreme, i to je to. Izjavila sam mu i saučešće kad mu je preminuo otac... Tada smo se čuli - rekla je Sara za Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vladimir Tomović

'