AKTUELNO

Ništa nije slutilo na tragediju koja je usledila.

Slavna radijska voditeljka i novinarka Divna Karleuša, majka popularne pevačice Jelene Karleuše, preminula je juče u 61. godini života u svom domu u Beogradu.

Jelenu je tužna vest dočekala na aerodromu kada se vraćala sa nastupa u inostranstvu. Pevačica je sada pod lekovima za smirenje i još ne može da dođe sebi od šoka.

Foto: Printscreen Facebook

Izvor blizak porodici Karleuša otkriva da je Divna samo nekoliko minuta pre nego što je preminula razgovarala sa svojom ćerkom i da ništa nije slutilo na tragediju koja će uslediti.

Jelena je taj dan bila raspoložena. Čula se sa Divnom preko telefona, gde su pričale o svakodevnim stvarima koje su se dešavale u njihovom okruženju. Nasmejano su ćaskale i pričale o Karleušinom nastupu koji je održala prethodne večeri. Interesantno je da je Divna bila pozitivna i vesela, nikakav umor u njenom glasu nije se mogao primetiti - kaže izvor i dodaje:

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: BORILA SE DO SAMOG KRAJA: Divna Karleuša se lečila u Turskoj, Holandiji i Danskoj! (FOTO)

Pričale su nekoliko minuta, a onda je Jelena u žurbi, jer se vraćala sa nastupa, prekinula razgovor, nakon čega se desilo to što se desilo. Niko nije ni slutio kakva je tragedija mogla da se dogodi. Eto šta ti je život, sa jedne strane slušalice majka nasmejano i veselo priča sa tobom, a onda nakon nekoliko minuta premine u svom domu.

Podsetimo, danas su Karleušin dom na Dedinju posetili mnogobrojni prijatelji, saradnici i članovi porodice kako bi bili uz Jelenu u najtežim trenucima u životu. Sahrana Divne Karleuše biće obavljena u sredu, 6. marta, u 15:20 sati na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu.

Pink.rs

#Divna Karleuša

#Jelena Karleuša

'