AKTUELNO

Ništa nije slutilo na tragičan kraj.

Poznata novinarka Dragana Tripić pronađena je jutros mrtva. Draganino beživotno telo pronašla je njena ćerka, a sve se dogodilo u novinarkinom stanu u naselju Mirijevo u Beogradu, gde je ona izvršila samoubistvo.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: NATAŠA BEKVALAC I LUKA LAZUKIĆ ZVANIČNO RAZVEDENI, pevačica za Pink.rs otkrila kako se oseća nakon suđenja! (FOTO+VIDEO)

Samo nekoliko sati pre ovog tragičnog događaja, novinarka Dragana Tripić je na svom Fejsbuk nalogu sa prijateljima podelila uspomenu, odnosno fotografiju koju je objavila pre dve godine.

Foto: Printscreen Facebook/Dragana Tripić

Na fotografiji Dragana Tripić farba stolicu s osmehom na licu, a kao opis fotografije napisala je: "Boho tehnika, opuštanje". A sinoć je Dragana uz ovu fotografiju stavila i emotikon sa srcima preko očiju i širokim osmehom.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Dragana je rođena 1961. godine, a o sebi je govorila da je novinar sa najviše ekskluziva koji nema nijednu tužbu. Ona je bila i blizak saradnik TV Pink, učestvovala je u mnogim emisijama ružičaste televizije, a zbog njenog britkog jezika obožavala ju je cela Srbija.

Pink.rs

#Dragana Tripić

'