AKTUELNO

I dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je nastradao!

Vest da je legendarni pevač Šaban Šaulić tragično nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj odjeknula je kao bomba. Njegova porodica, prijatelji i kolege sa nevericom su primili ovo saznanje, a i dalje ne mogu da veruju da ga nema.

Foto: Pink.rs

Pevačica Jelena Kostov je za portal Pink.rs otkrila kakvo je mišljenje imala o Šabanu i gde se zatekla kada je saznala tužnu vest, te ispričala šta se desilo na njenom nastupu u Nemačkoj samo nekoliko dana nakon nesreće:

Ne pamtim da me je nekad tako nešto potreslo. Ja sam bila na Kopaoniku i kad sam saznala, bila sam u neverici. To je jedna velika bol, velika žalost. To je bio čovek koji je bio uzor svim pevačima, kako narodne tako i zabavne muzike. Ako neko kaže drugačije, laže. On je čovek kralj, imao je jedinstven glas i njegove pesme, svaka ima životnu priču. Ja sam radila u Nemačkoj prvi vikend nakon što se to desilo i samo su njegove pesme tražili. Ja sam gledala da maksimalno ispoštujem ljude, ali mi je drhtao glas, tako mi je bila neka tuga, i dalje ne verujem da tog čoveka nema i nikad neću verovati, ali je jedno veliko bogatstvo što je ostavio svoje pesme koje će ostati za sva vremena.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći pored Šabana život je izgubio i njegov kolega Mirsad Kerić, koji je podlegao povredama u bolnici, dok je njegov kum Slobodan Bobi Stojadinović prošao sa težim povredama i doktori i dalje rade na tome da stabilizuju njegovo stanje.

Autor: N. Vujčić

#Jelena Kostov

#pevač

#pevačica

#Šaban Šaulić

'