AKTUELNO

I dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je Dijana izgubila bitku s kancerom.

Mnogobrojni prijatelji, rođaci i poznanici danas na groblju u Ćupriji na večni počinak ispraćaju bivšu misicu Dijanu Milojković, koja je posle duge i teške bolesti preminula u ponedeljak, u svojoj 32. godini.

Foto: Printscreen Instagram

Od nje se danas zauvek oprašta i Stefan Karić, njen bivši verenik, koji je na groblje doneo ogroman venac od belih ruža. Bio je u crnini, a tužno, uplakano lice sve vreme skrivao je tamnim naočarima.

Foto: Pink.rs/Miloš

Na sahranu je došao i Mirko Šijan, Dijanin prijatelj, ali i folk pevačica Aleksandra Prijović. Ona je veoma teško primila vest o Dijaninoj smrti, budući da su bile veoma bliske - emotivnom porukom se najpre oprostila putem društvenih mreža, a danas je stigla u Ćupriju, na njenu sahranu.

Foto: Pink.rs/Miloš

Pevačica, koja je bila u crnini od glave do pete, bila je nema od bola - dok je čekala u redu za ulazak u kapelu, gde će izjaviti saučešće Dijaninim roditeljima, nije progovarala i sve vreme je gledala u jednu tačku. Tužno lice krila je naočarima, a sa sobom je ponela ogroman venac s potresnom, dirljivom porukom, kojom će se zauvek oprostiti od voljene Dijane.

Podsetimo, Dijana Milojković preminula je u ponedeljak, posle duge i teške bolesti, u 33. godini. Ona se godinama lavovski borila sa opakom bolešću - karcinomom, ni u jednom trenutku nije posustajala, imala je snage do poslednjeg daha, ali bolest je ipak bila jača.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Dijana Milojković Karić

#Sahrana

'