AKTUELNO

Varnice između njih sevaju na sve strane!

Sanja Marinković, autorka i voditeljka jedne od najgledanijih emisija zabavnog karaktera na našim prostorima ''Magazin In'' u ovonedeljnom izdanju ugostiće poznate parove sa domaće javne scene. U studio kod Sanje ove subote stižu: rijaliti par ''Zadruge 2'' Ana Korać i David Dragojević, poznati pevački bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor i verenici, koreograf i plesač Ivan Mileusnić i potpredsednica za PR i marketing BK grupe Danijela Karić.

Ana i David su se sve vreme tokom emisije držali za ruke, a u jednom trenutku zanosna Ivanjičanka je otkrila nešto što je sve ostavilo u čudu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam se njemu svidela i dok je on bio sa Aleksandrom. Definitivno - otkrila je Ana Korać pred kamerama emisije ''Magazin In'', a veliku pažnju svoh u studiju izazvao je jedan Sanjin komentar upućen zaljubljenom paru.

- Ovde da vodite ljubav ne možete i da hoćete - rekla je Sanja Ani i Davidu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Njima bi najveća nagrada bila da nestane struje - rekao je Ivan Mileusnić, a Davidu se dopala sama pomisao, pa je odgovorio:- To bi bilo idealno - rekao je Dragojević s osmehom.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DAVIDU U MAGAZINU IN PUŠTEN SNIMAK NJEGOVOG GOSTOVANJA SA ALEKSANDROM, Ana nije mogla da gleda, a zbog jednog komentara poznate pevačice svi su bili u NEVERICI!

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 9. februara u 17 časova!

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

#Magazin In

#Rijaliti Zadruga

'