AKTUELNO

Varnice sevaju na sve strane.

Od pre nekoliko dana u Belu kuću se uselio Marko Miljković, jedan od omiljenih zadrugara iz prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge".

Marko je odmah na početku mnogim devojkama zapao za oko, a ove večeri, tokom pitanja novinara, zadrugarima je otkriveno da je i Miljković imao određene simpatije prema pojedinim devojkama pre ulaska na luksuzno imanje.

Foto: TvPink Printscreen

"Rekao si pred ulazak da ti se sviđaju Stanija i Aleksandra, sada kad je Vladimir napustio "Zadrugu" da li ćeš krenuti u osvajanje Stanije" bilo je pitanje za Marka.

Nije bilo pitanje ko mi se sviđa, nego koja je najzgodnija ili najlepša. Stanija je i sada zauzeta, čuo sam da je Vladimir rekao "Stanija, volim te" kada je izlazio. Sve dok ona sa njim ne raskine javno, tu nema šta da se traži. Znaju se moji stavovi po tom pitanju - rekao je Miljković.

Miki Đuričić, koji je večeras ušao u "Zadrugu", već je primetio simpatije koje Maja Marinković gaji prema Marku.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI ĆE JE OSUDITI ZBOG OVIH REČI! Stanija napala Aleksandru zbog Vladimirove diskvalifikacije, a onda joj David ZAPUŠIO USTA! (VIDEO)

Njoj se sviđa Miljković, sad si joj srce slomio. Smeška se na njega, drag joj je - otkrio je Miki, a Maja se uznemirila i postidela.

Foto: TvPink Printscreen

Svoj komentar na celu situaciju dala je i Stanija Dobrojević, koja je istakla da će drage volje Maji ostaviti slobodan put do Markovog srca.

Nas dvoje smo se upoznali uz jednu kafu ovde. Možemo da budemo prijatelji, da se družimo, ali ja sam sa Vladimirom bez obzira što on nije ovde. Marko to zna i poštuje. Maja mi je rekla u toaletu da se njoj dopada Marko, tako da i da nisam sa Vladimirom ne bi ništa bilo, jer je ona bacila oko i put joj je otvoren. Već su planule neke varnice i želim da Maja bude srećna - navela je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Marija Marinković

#Marko Miljković

#Stanija Dobrojević

'