AKTUELNO

Između njih dvoje sevaju varnice.

Da se između Marije Marinković i Bore Santane dešava nešto više od prijateljstva primetili su svi zadrugari, ali i gledaoci rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge 2".

Foto: Rijaliti Zadruga

Oni su i ove noći, kada su svi njihovi cimeri legli da spavaju imali svojih pet minuta, te su se zaigrali u krevetu.

Ja te volim tako ružnu, ja ne volim lepe devojke. Ja volim malo udarene u glavu, da ne budu nešto lepe. Idi malo tamo, napravi malo mesta - rekao je Bora.

Foto: Rijaliti Zadruga

Neću - odgovorila mu je kratko Maja.

Kako ona nije želela da se pomeri da on uđe u njen krevet, Santana je počeo da je zadirkuje, gnjavi i gura. Oni su bili isuviše glasni u svojim igricama u sitne sate, pa su se ostali zadrugari nekoliko puta pobunili.

Misliš da to pije vodu što ti radiš? Pa na kraju kažeš "Neću da budem sa tobom". Je l' to ok? Ja ću taj koji neće biti sa tobom - durio se Bora.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: LAZAR DOVEO U PITANJE MOSKVIN ODNOS PREMA SVOJOJ DECI, a onda je Brendon jednim komentarom dotukao! (VIDEO)

Ti želiš da budeš sa mnom? Što lažeš. Pogledao si u stranu dok to pričaš, znači da lažeš. Što ti se smeši brk? Dođi, mali moj Cipiripi. Ti si moj panda za sprdnju - rekla je Marinkovićeva kroz smeh.

Kako je izgledalo ovo njihovo maženje i gurkanje pogledajte u narednim snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Bora Santana

#Maja Marinković

'